Updates from November, 2011 Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • luctensity 2:01 pm on November 23, 2011 Permalink
    Tags: , , ,   

    Parasites! 

    This content is password protected. To view it please enter your password below:

     
  • luctensity 4:01 am on November 20, 2011 Permalink | Reply
    Tags: janji, , , ,   

    Kotakan janji-janji manismu~ 

    Mun dolok-dolok, masa takorg gik kecik (nemiak bodo bak kata urang tua lamak marek), ada sik takorg terfikir mun kita tok tek termakan benda nok sik boleh dimakan kedak babi. Nak ka mun nok dibelajar kita ya madah, mun ada megang babi, alu kenak masoh ngan aek tanah sekali, kakya masoh ngan aek mutlak 6 kali k nyuci nya. Mun dimakan tek ne gaya oh? Minum aek tanah segelas, kakya aek mati 6 gelas kah? Memadai kedak ya or go ahead jakla, alang-alang dah merasa?

    Sekda, statement ya just mok nyuroh otak kita tok bekerja dikit jak, sekda kaitan pun ngan aku atau orang keliling aku. Nok dijadikan cerita ritok tek tegal orang suka mungkir janji. Ku pun kadang-kadang heran pahal ada orang kedak tok. Mun kedak aku tok, nang banyak la berjanji kadang-kadang. Janji ngan parah gigi besi gik lom tertunai, jong jong klak aku mayar k duit jak janji aku ya. Haha! (sekda lah, akan ku kotakan janjiku itu). Aieh, ada orang nangga ku type tok. supan nyawa. klak la ku nyambong nya

     
  • luctensity 1:55 pm on November 18, 2011 Permalink | Reply
    Tags: , , , ,   

    Berporet, jaik kah aku? 

    Yay! Mesti takorg sukk nak ku polah post baru? Ehem, sekdalah ku eksen-eksen jak. Macam biasalah, mun aku dah pande rajin mok ngepost ya, adalah makna nya nak? Ya! Tidak lain tidak bukan, aku mok ngrepak. Sapa nok sik suka mok maca kerepakan ku, sila-sila jaklah maca blog orang lain nok lebih ceria, sekda paedah maca blog aku tok.

     

    Mok dijadikan cerita, ku mok ngulas hal post twitter ku nok dipadah Cody emo ya, hal trust.

     

    “Yeah, trust can be earned but it doesn’t mean you can just throw it away…”

     

    Adalah seorang insan tok tek, mok madah rami orang suka nya, ku pun sik lah sure gilak, tapi dari pengamatan aku, macam sik rami jak bah orang suka ngan prangei nya. (nganok orang, sak prangei aku jaik juak) Macam aku tok, malas lah mok nganok orang lebih-lebih, ku ngan semua orang okay-okay jak, I have faith in everyone around me unless nya empun ya merobek trust ya dari aku. For example, rapat-rapat ngan aku, kakya poret hal aku ngan orang lain. Mun ok diporet nya ya benda mena, sik juak hal, sak sa femes kit aku. Tok lain, nok dicerita ya nang sekda kaitan langsung ngan aku, suka nak molah story nya hot lah tek. Sa cak >.>

     

    Aku tok, yalah, bukan jenis orang nok mudah emo, tapi yalah tek, adalah sorang miak tok nok suka nyakit ati aku molah aku teringat cerita lamak nok aku dah lupak dolok, sejak ya alu pande jadi sensitip aku tok. Mun dolok, orang nampar muka aku (malas ku mok mention nama, pande nya terasa klak) gik aku sekda manas or nyimpan perasaan manas, melanggar tiang KLCC k kembara gik sekda ku lalek, mulak aku pun, aku sik lalek. P sigek jak benda aku nang pantang gilak-gilak. Ibohlah pande-pande mok moret hal aku lebih-lebih gik nok sik betul (kata-kata dusta).

     

    Mena sik?

     

    Just mok madah, orang jenis kedak aku tok, nok jarang manas, mun dah emo… lain ceritanya kelak. Since aku malas lah mok nganok depan-depan muka, aku sanggup eh diam-diam jak sak kau ya tek sik terasa hati. Kedak nok sorang ya, ku rasa dah brapa lamak dah ku sik klaka ngan nya tegal nya fitnah ku dolok (tok cerita lamak, miak melawati tauk kali…).

     

    Manas-manas ngan orang moret hal aku, rasalah aku sekda moret hal orang? Ada! Tapi atleast ku sekda mulak-mulak. Nafsu poret ku nang akan sentiasa ada, mun sik besar, sikit jak nya, again aku emphasise, aku atleast sekda mok nambah-nambah cerita time ku berporet, n ku berporet ngan kaum kerabat perporetan jak, sekda mok sigek dunia tauk. Kau ya dahla molah cita bulak, kakya mok dipadah ngan semua orang, bagei kau ya tek bagus gilak.

     

    Bak kata urang tua-tua dolok marek, bagus nei muka kita, sekda orang lalek juak, prangei ya maok bagus. Sesungguhnya, urang bait k urang bait jak, urang jaik main ngan taik. Dah-dah, malas ku mok ncium mulut bau juruk kau ya. Penipu.

     

    Apa-apa pun, aku haraplah mun ada orang nok kedak tok, cepat-cepat lah berubah, akan ku doa-doa juak sak prangei bagus kit (bukan ku sorang komplen). Amin

     

    Bah, mupok lok.

     
    • nothychups 6:26 pm on November 18, 2011 Permalink | Reply

      Cute hahaha . Boh manas mans. Esok titas. Go fight win

    • Code 4:21 am on November 26, 2011 Permalink | Reply

      This one :p

c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel