Updates from July, 2011 Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • luctensity 2:56 pm on July 24, 2011 Permalink | Reply
    Tags:   

    Band, no this is not regarding MUET 

     
  • luctensity 10:12 am on July 21, 2011 Permalink | Reply
    Tags: ,   

    Don’t give up! D: 

     
    • azman 3:45 am on July 25, 2011 Permalink | Reply

      sedeyh indah ku.haha,tp xpa,ada hikmah ku hidup susah dolok,lak2 dh besar ku dpt matured,tauk pa beza barang,haha.so,tima jak qada’ dan qadar.

  • luctensity 2:53 pm on July 19, 2011 Permalink | Reply
    Tags: blade, bruno mars, grenade, kiss, , nonsense, , , sarawak, train   

    Grenade! O yeah! 

    Lamak ku nisik post dalam bahasa serawak, mun sekali sekala sekda hal lah nak? Bukan ku lalek pun urang lain paham ka sik, janji dirik ku mpun bahgia. Yah, mula lah nya ya koh, dalam hati nganok aku… Mana kata kau la.

     

    Bah, tok ku mok ngepost pasal lagu gik. Aku bukan mok nganok sora artis tok jaik ka ataupun muka nya sik sehensem aku, ku cuma mok komen dikit pasal lagu ya dirikpun eh… Lirik nya. Mok tauk lagu apa? Nangga gamba dibah tok, ku rasa mun takurang da nengar radio or sekurang-kurang nya pernah mukak website nok namanya youtube, nang aku agak yakin bin pasti takurang akan tauk la lagu apa nok aku maksudkan. Mun sik tauk juak, boh jak baca gik, main bol ka apa nun.

     

     

    Aie, tok ku padah awal, ku komen tok bukan k nyakit ati Bruno Mars ka apa (tp ku sik lalek juak mun nya sakit hati), just mok ngeso ngan takurang betapa aku rasa lagu tok sik realistik. Nang la, aku tauk suka hati nyalah mok pake contoh apa pun, tapi yalah tek, sukati ku mpun mok komen apa, ko apa lalek? Yahhh…

     

    Easy come, easy go
    That’s just how you live, oh
    Take, take, take it all,
    But you never give
    Should of known you was trouble from the first kiss,
    Why were they open?

     

    Okay, ku start dari sia dolok. Nangga sik bagian lirik nok aku bold ngan italic ya? Ku mok nanyak ngan takurang, salah ka mun bukak mata time becium? Ku sik tauk juak sebab ku sik pernah gik cium mulut ke mulut ngan sapa-sapa, tapi mun takurang fikir logik nak, gne nya tauk mpuan ya mukak mata nya time cdak becium? Mesti mata nya bebukak juak lah nak? Nak pa nama ya… Nganok urang bukak mata, kakya nya mpun bukak mata juak… Belukuk abis la nyatok…

     

    Gave you all I had
    And you tossed it in the trash
    You tossed it in the trash, you did

     

    Tok sigek gik, mun kau ya udah tauk nakpa diberik kau ngan mpuan ya dibuang dalam tong sampah, sik kan sik paham-paham gik apa reti nya? Setuyuk-tuyuk aku toklah, paham juak aku. Udah nya dibuang tek (ku sik tauk juak apa nok diberik and apa nok dibuang) agik juak nya maok ngan mpuan ya, sanggup gik molah nok pelik-pelik…

     

    I’d catch a grenade for ya

     

    Ku nang sik paham la contoh nok dipake nyatok… Mok madah nya krek, sik juak… Nang udah sik sayang nyawa kali. Tapi mun takurang pike nak, dalam banyak-banyak contoh mara bahaya nok boleh kenak ngan mpuan ya, kenak nya mok milih grenade? Apa sidak tok diam di negara nok tengah berperang ka? Nya urang Iraq ka? Sebab ku nangga rupa, adalah kedak juak…

     

    Throw my hand on a blade for ya

     

    Tok gik nang iboh dipadah la, ayat nya ajak udah sik logik. Apa maksud aku? Coba baca gik ayat ya… Mun sik paham juak, sekdahal lah… Kiranya kita sama-sama tuli lah o? Duhal tek dari Iraq, lekak cdak betikam ngan grenade tek, alu cdak lari ke Jepun, belawan ngan sidak samurai gik. Banyak na musuh sidak tok… Kali nya begeng ngan Osama kali…

     

    I’d jump in front of a train for ya

     

    Udah tek badan lumat kenak grenade, tangan tek udah kudong, nang kenak langgar ketapi pun aku rasa sekda urang kisah. Tapi, nakpa kenak nya mok terjun depan ketapi k mpuan ya? Nakpa keja mpuan ya berdiri rah trek ketapi? Nya berumah sia ka? Rasalah tek mun nya terjun depan ketapi ya tek, alu ketapi ya mok berenti. Silap ribulan, duak-duak jadi belacan sia…

     

    Tell the devil I said “hey” when you get back to where you’re from
    Mad woman, bad woman,
    That’s just what you are, yeah,
    You’ll smile in my face then rip the breaks out my car

     

    Atas nama cinta, konon nya tek, macam-macam sanggup dipolahnya, sanggup ngorban dirik k mpuan ya, kakya nganok mpuan ya gik? Nang ku sik paham. Dah tauk nya jaik, dipadah masok neraka gik, agik juak maok ngan mpuan ya? Sampe juak, sekda urang bait gik ka dari mpuan ya di dunia tok? Ka nya ya tek kacak gik sampe sik tertahan napsu kau ya?

     

    If my body was on fire, ooh
    You’ d watch me burn down in flames
    You said you loved me you’re a liar
    Cause you never, ever, ever did baby…
    But darling I’ll still catch a grenade for ya

     

    Nok bagian last tok nang menunjukkan bertapa paloi nya laki tok… Udahla mpuan ya jaik, tauk-tauk cinta kau ya tek sik berbalas, agik juak kau maok ngorban dirik kau k mpuan ya? Kau ingat syahid la tek nyelamat nya ya? Dari kau ngorban nyawa k benda sik berguna kedak ya, bagus kau joen army, defend negara Iraq kau ya tek.

     

    Oh! Bagi peminat-peminat Bruno Mars, iboh lah aku mok manas-manas ngan aku. Aku cuma merik komen ku yang jujur ajak and aku rasa mun nya baca tok pun, aku gerenti nya akan appreciate bah. Ingat ah, ku sekda nganok sora nya… Bagi aku sora nya nang kacak juak, cuma lagu tok jak lah tek… Ada kepaloian sikit.

    Bah, keropok lok!

     
    • Peruzz 4:03 pm on July 19, 2011 Permalink | Reply

      Oh sungguh kacak ending mu itu.

      • doubleedgeboy 8:27 pm on July 27, 2011 Permalink | Reply

        bebual dh luq ya.. hahaha

    • Firah 4:10 pm on July 19, 2011 Permalink | Reply

      paloi keja kau man! haha! lawak aie, sumpah bebual

    • azman 3:49 am on July 25, 2011 Permalink | Reply

      mun kw x pdh x ku tauk,tp yalah.owg yg mengamati lirik lagu jak perasan.mun owg tek kdak aku tok,jnis menghayati suara jak tanpa memahami maksud,ng x lalek gk.

  • luctensity 10:10 am on July 11, 2011 Permalink | Reply
    Tags: bored,   

    Kids nowadays 

    You don’t have to change in order to make someone love you. If she can’t accept your true personality, she don’t really deserve your love.

    Posted from WordPress for Android

     
  • luctensity 4:20 pm on July 5, 2011 Permalink | Reply
    Tags: , , , relationship, teenagers   

    Have you ever wondered? 

    Life isn’t as complicated as it seems. We’re the one who make it soo freaking difficult to live life the way it should be. How is that possible? Being ignorant and not taking chances. I am KNOWN to be ignorant and sometimes in a dilemma because the thing is, at times, I chose to be ignorant but at other times, I just don’t get the picture. Yeah, you can call me slow or whatever but the point is, have you ever realised that you can be more than what you are today?

     

    Take a chance. Grab the opportunity before it disappears!

     

    Today I’m not going to rant about myself, no – not today… I’m going to tell you about a friend of mine, Ash (bukan nama sebenar). He have been dating this girl, I don’t really know her name but I’m guessing she’s pretty because Ash is good looking(stating that doesn’t mean I’m gay…) too. They have been together for about 2 years, or more – the thing about their relationship is that, it is a long distance relationship crap which I never believed in… Well, it seems that after their long last relationship, Ash texted and asked me, “What should I do?”. Heck, how should I know! I’ve never been in a long distance relationship.

     

    Lately, Ash have this problem, not knowing what to say when he (text/call/whatever) her. In other words, I think he just ran out of ideas? I’m not sure because I’m not in his shoes so that was just a wild guess. Well, if I were to say that he’s losing interest with that girl *cough* that will make things worse right? *cough* (don’t read this Ash) *cough*

     

     

     

    Aha! Meet up you a**-hole! Have a drink or something, go out and have fun! Life is filled with great things, amazing new things to be discovered! *don’t you dare think of making babies!* Again I would like to emphasize, take a chance. Grab the opportunity! If you don’t like her, take this chance to break up with her! or something… If you really love her, win her heart, again! 🙂

     

     

     

    —story ends—

     

    When you’re in a relationship (bergerek bak kata orang Sarawak), you always think about the future – where and when are you going to get married, how many kids you’d want, where would you live, etc. However, have you ever wondered that, is that girl really gonna be your soulmate? Are you really gonna marry her and have kids with her? Or are you just messing around with yourself, and her of course. Just because everyone else is in a relationship, THEREFORE I must be in one too! Isn’t that bullshit? So what if you’re single and surrounded by couples? because in the end of the day, you KNOW that this relationship, at this age, would not last.

     

    For those who are in a relationship, and at the same time, reading my thoughts – I’m very sure you’d deny every single word I just mentioned. Well, I don’t have the right to judge to be exact but believe me, you’d know what will happen later and don’t come to me and tell me, “Oh gawd! You were right! I’m soo messed up!”

     

     

    Well, I’m just saying B-) Why bother listen to a jerk like me, right?

     
    • sam 4:27 pm on July 5, 2011 Permalink | Reply

      betul,kita takkan tau apa yang akan jadi kan.tapi tak salah berusaha kekalkan hubungan tu kan?

      • luctensity 4:34 pm on July 5, 2011 Permalink | Reply

        ade org kata kalau dh jodoh, tak kemana, tapi kalau tak usaha, takde beza kan?

    • Cardcaptor sakura 4:39 pm on July 5, 2011 Permalink | Reply

      Couldnt agree more. But giving an advice to break up is not a good idea -,- bagi la positive sikit -,- May i ask, why you dont believe in long distance relationship? 🙂

      • luctensity 4:42 pm on July 5, 2011 Permalink | Reply

        lol that breaking up thing is just a joke. *cough* I’ll tell you when you get older, or when I meet you in person. deal?

    • Cardcaptor sakura 5:01 pm on July 5, 2011 Permalink | Reply

      Older seems way too longg. Meeting you is sooo impossible for me, mr luqman arif mohamad taha. How?

      • luctensity 5:13 pm on July 5, 2011 Permalink | Reply

        You either have to wait or figure it out yourself

        • cardcaptorsakura 5:16 pm on July 5, 2011 Permalink

          Jahat gila!! Sepak kang :@ Ish nvm, ill wait. You owe me an explaination. !! Dont forget that -,-

        • Peruzz 5:12 am on July 6, 2011 Permalink

          Better do it fast before she turns you back into a clow card…

        • luctensity 1:40 pm on July 6, 2011 Permalink

          Nonsense peruzz …

        • Peruzz 9:04 am on July 7, 2011 Permalink

          Cardcaptor sakura ya bah…

        • luctensity 1:54 pm on July 7, 2011 Permalink

          Update blog kau ya

c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel