Updates from March, 2011 Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • luctensity 1:04 pm on March 19, 2011 Permalink | Reply  

    Mari ber-pan-tun 

    Dah dah, sukati kau/takorg la mok nganok ku dari blakang ka apa, crita hal buruk pasal aku ka, malas ku mok lalek gik. Yalah susah manusia nektok, sik kedak manusia mensia marek, suka jak mok polah orang sakit ati sedangkan aku sekda polah papa pun. Malas ku mok pike gik eh.

    So long suckers!

    Advertisements
     
  • luctensity 1:24 pm on March 15, 2011 Permalink | Reply  

    (empty) 

    Muka jak bait tapi perangei sik ubah kedak setan. Ku ingat ku sorang jak jaik, ada juak nok jaik gik duhal. No wonder I left you in the first place. In fact, I don’t feel so guilty anymore. Haha!

    Reporter-reporter, silalah sebarkan. 😀

     
  • luctensity 4:39 pm on March 12, 2011 Permalink | Reply
    Tags: macam-macam, perempuan   

    Komen pasal perempuan 

    Ada orang bila nak cakap prihal perempuan, mesti nak berlapik-lapik la, control la, macam-macam lagi la (aku pun dah takde idea)… First of all, aku tak cakap semua perempuan macam ni… yang aku nak ulas ni generally je, so kalau ada yang terasa tu, sape makan petai, mulut dia la berbau.

    (Satu) Ada perempuan, rasa alim pasal ilmu agama, ulas banyak  hal ilmu agama, buat satu pun tak. Ironinya, ada perempuan pakai tudung – buat *secks* kat taman, ada yang tak pakai tudung, seksi meksi pulak tu, sembahyang lima waktu tak tinggal, still – buat *secks* kat taman, ada yang pakai tudung, tapi baju bukan main seksi; sembahyang? of course! tanya hal agama? boleh jawab macam ustazah! still, buat *secks* kat taman. Conlusion nya bukan semua perempuan tergila-gilakan *secks*, cuma tulah, perangai kasi baik sikit, apa kata mulakan dengan pakaian?

    (Dua) Ada perempuan, pergh! cun giler, body perfect, muka sweet, perangai macam setan. Inikah yang dinamakan syaitan bertopengkan manusia? Rupa je macam baik, tapi hakikatnya, suka nak melaga-laga kan orang, buat cerita bukan-bukan, (pokoknya buat benda tak senonoh) hanya nak tengok orang lain menderita. Tak ke bodoh? Ey minachi, cermin diri dulu ler, dah kompom syurga ke sampai nak buat benda macam tu?

    (Tiga) Ada perempuan, rupa tak la best mana pun, cukup makan je kot – tapi kalau bab menjaja diri tu, rasanya kalah kot pelacur kat Jalan Haji Taha tu… Ye pun kalau tak laku, tak perlu la sampai buat benda tak elok, terhegeh-hegeh cari balak. Dok diam, lagi molek. Kalau dah jodoh dengan Pak Dol, pergi ngorat Zac Effron pun tak guna…

    (Empat) Ada perempuan, suka sangat dibelai manja, macam “Jumong“. Ada orang baik sikit je, dah nak beralih arah, ada yang lagi baik, alih arah lagi… Tak pernah nak bersyukur dengan apa yang ada. Bila nikmat ditarik balik, buat muka tak tau malu pergi cari yang mula-mula tadi… *memalukan*

    (Lima) Ada perempuan, sensitive sangat… Sikit-sikit nak merajuk, no wonder perempuan je yang kena menopause… (info: lelaki tak kena menopause sebab laki tak berdarah la…) Don’t expect people to understand every single thing that cross your mind. “Great minds think alike” and if you’re not in-sync, you’ll just have to guess what I mean ;D

    (Enam) Ada perempuan, kuat sangat membebel. Tak sah kalau takde yang salah. That includes you yang tak puas hati dengan post aku nih! Mwahaha!

    Sorrylah, aku dah takde idea lagi. Apa lagi, yang perempuan taknak “komen pasal lelaki” ke?

     

     
    • Teh Dan ee 5:27 pm on March 12, 2011 Permalink | Reply

      First, second and third are somehow true. Fourth Lelaki and perempuan Sama je sebernanya. It doesnt happen on you but Ada juak Lelaki buat Macam tu. Fifth, Ada jugak Lelaki yang kuat merajuk namun begitu tak seteruk perempuan. Perempuan diciptakan dengan hati yang lembut and fragile and somehow we’re sensitive. Kalau nak tau Kenapa ask mr google. Even dalam al-Quran pun cakap. Perempuan lembut sbab nak lembutkan Lelaki. Merajuk Tandanya nak sayang. Tapi ye la, merajuk lebih pun cannot jugak. Lelaki tugas mereka mnjaga perempuan that’s why Lelaki ramai over protective. So, faham faham la Kenapa perempuan byak sensitive and cepat merajuk Sebab SAYANG. Isu membebel, Kalau dunia Ni tak keluar kan kenyataan yang permpuan Ni banyak bercakap, i don’t think it will happen. Benda Ni Macam self fulfilling prophecy. And the world would be so boring without us! Perhaps over membebel pun susah jugak. But sometimes words came out from our mouth Ada hikmahnya kecuali gossip. Mulut perempuan la kadang2 banyak benda terjadi. So yeah, ada baik Ada buruk. 🙂 you can’t expect your future gf tone perfect. God is so wise. Yang you cakap benci tu la yang you Akan dapat. Tahan je la. Da kahwin Nanti pandai2 la didik isteri ya…

      Ps; it’s lorong haji TAIB -,-

    • sam 5:40 pm on March 12, 2011 Permalink | Reply

      nice one roomate,yang dekat blog aku uh.ish ish ish.

      aku bukan reti komen bernas macam si teng uh,so adios.

      wakakkakaka

c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel